Langue

Néerlandais

Références

Nike, KPN, Dierenbescherming

Voix

Fris, enthousiast, jong

Disponibilité

Dans les 4 hr

Introduction

Télécharger

Commercial Compilatie

Télécharger

Explainer Compilatie

Télécharger

Telefooncentrale Compilatie

Télécharger

Muziekjingle Compilatie

Télécharger

Vous avez besoin d'aide ?

Contactez-nous et nous répondons le plus vite possible à toutes vos questions.

Contactez-nous

Vidéo

Compilatie
Compilatie 2

À propos de Lonneke

Lonneke studeerde in 2010 af aan het conservatorium als docent muziek. In datzelfde jaar begon ze ook met het inlezen van luisterboeken. Al snel bleek een carrière als voice-over veel beter bij haar te passen dan die als docent. En dus zegde ze in 2015 haar baan op om fulltime als voice-over aan de slag te gaan.
Haar stem klinkt jong, fris en enthousiast, maar wel betrouwbaar. Een beetje als de girl nextdoor zeg maar! En dat is handig, want ze kan de meest saaie kost nog op een leuke en begrijpelijke manier de wereld inslingeren.

IVR, e-learning, commercials, uitleganimaties, luisterboeken, tutorials, jingles (zowel inspreken als zingen)... ze is van vele markten thuis.
Je kunt haar stem onder andere kennen van: de trainingsapps van Nike, klantvideo's van KPN, filmpjes van de Dierenbescherming en misschien heb je haar zelfs wel eens aan de telefoon gehad wanneer je belde met Renewi, Jiba of Eigen Haard...

Omdat ze dit werk fulltime doet is ze zeer flexibel, snel en goed bereikbaar. Vaak kun je de opnames nog dezelfde dag ontvangen!