Idioma

Holandés

Referencias

Nike, KPN, Dierenbescherming

Voz

Fris, enthousiast, jong

Disponibilidad

Dentro de 4 horas

Introducción

Descargar

Commercial Compilatie

Descargar

Explainer Compilatie

Descargar

Telefooncentrale Compilatie

Descargar

Muziekjingle Compilatie

Descargar

¿Necesitas ayuda?

Contáctanos y responderemos a todas tus preguntas lo antes posible.

Contáctanos

Vídeo

Compilatie
Compilatie 2

Acerca de Lonneke

Lonneke studeerde in 2010 af aan het conservatorium als docent muziek. In datzelfde jaar begon ze ook met het inlezen van luisterboeken. Al snel bleek een carrière als voice-over veel beter bij haar te passen dan die als docent. En dus zegde ze in 2015 haar baan op om fulltime als voice-over aan de slag te gaan.
Haar stem klinkt jong, fris en enthousiast, maar wel betrouwbaar. Een beetje als de girl nextdoor zeg maar! En dat is handig, want ze kan de meest saaie kost nog op een leuke en begrijpelijke manier de wereld inslingeren.

IVR, e-learning, commercials, uitleganimaties, luisterboeken, tutorials, jingles (zowel inspreken als zingen)... ze is van vele markten thuis.
Je kunt haar stem onder andere kennen van: de trainingsapps van Nike, klantvideo's van KPN, filmpjes van de Dierenbescherming en misschien heb je haar zelfs wel eens aan de telefoon gehad wanneer je belde met Renewi, Jiba of Eigen Haard...

Omdat ze dit werk fulltime doet is ze zeer flexibel, snel en goed bereikbaar. Vaak kun je de opnames nog dezelfde dag ontvangen!