Sprache

Niederländisch

Referenzen

Nike, KPN, Dierenbescherming

Sprecher

Fris, enthousiast, jong

Verfügbarkeit

Innerhalb von 4 Uhr

Einleitung

Herunterladen

Commercial Compilatie

Herunterladen

Explainer Compilatie

Herunterladen

Telefooncentrale Compilatie

Herunterladen

Muziekjingle Compilatie

Herunterladen

Benötigen Sie Hilfe?

Kontaktieren Sie uns und wir helfen Ihnen schnell bei all Ihren Fragen.

Kontaktieren Sie uns

Video

Compilatie
Compilatie 2

Über Lonneke

Lonneke studeerde in 2010 af aan het conservatorium als docent muziek. In datzelfde jaar begon ze ook met het inlezen van luisterboeken. Al snel bleek een carrière als voice-over veel beter bij haar te passen dan die als docent. En dus zegde ze in 2015 haar baan op om fulltime als voice-over aan de slag te gaan.
Haar stem klinkt jong, fris en enthousiast, maar wel betrouwbaar. Een beetje als de girl nextdoor zeg maar! En dat is handig, want ze kan de meest saaie kost nog op een leuke en begrijpelijke manier de wereld inslingeren.

IVR, e-learning, commercials, uitleganimaties, luisterboeken, tutorials, jingles (zowel inspreken als zingen)... ze is van vele markten thuis.
Je kunt haar stem onder andere kennen van: de trainingsapps van Nike, klantvideo's van KPN, filmpjes van de Dierenbescherming en misschien heb je haar zelfs wel eens aan de telefoon gehad wanneer je belde met Renewi, Jiba of Eigen Haard...

Omdat ze dit werk fulltime doet is ze zeer flexibel, snel en goed bereikbaar. Vaak kun je de opnames nog dezelfde dag ontvangen!